Constructie

Eigen ontworpen profielen en verbindingsstukken voor een duurzame constructie

We beschikken over onze eigen ontworpen profielen en verbindingsstukken. De constructie bestaat uit aluminium profielen die in de hoeken verbonden worden met eigen ontworpen gietstukken uit aluminium. Deze gietstukken vormen een stevige en stabiele verbinding tussen de profielen, waardoor de constructie duurzaam en betrouwbaar is.

De verschillende kaders in de vorm van een huis worden aan elkaar verbonden door ronde buizen die zijn verstevigd met een intern kruis. Deze constructie creëert extra stabiliteit en garandeert de robuustheid van het geheel.

Om ervoor te zorgen dat MiaCabana stevig verankerd is aan de grond, maken we gebruik van een verstelbaar voetstuk dat we ingieten met beton. Daardoor blijft het product ook bij slechte weersomstandigheden stevig op zijn plaats staan.

Zonwering van hoogwaardige Duitse doeken

Voor de zonwering hebben we gekozen voor hoogwaardige Duitse doeken die tot de top van de wereld behoren. Deze doeken hebben een grovere structuur, wat ze een natuurlijke en textielachtige uitstraling geeft, vergelijkbaar met schildersdoeken waarop kunstenaars hun creaties maken. 

Het lichte en donzige oppervlak geeft het doek een tijdloos en traditioneel karakter. Maar laat je niet misleiden, dit is modern, high-tech textiel vervaardigd van hoogwaardige polyestergaren met uitstekende herstellende eigenschappen.

Bovendien is ons zonneschermdoek extreem kleurvast, weerbestendig, waterdicht en UV-blokkerend. Het biedt de allerbeste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon en gaat lang mee.

MiaCabana is ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Interesse in MiaCabana?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek!